Diensten voor studenten en volwassenen

E

Snel leren = Leuk leren

Met deze training reikt het Studie Atelier studenten en volwassenen gereedschap aan waarmee zij sneller informatie opnemen en verwerken. Wij leren u sneller lezen, leerstof te onthouden, te plannen en te organiseren. Het resultaat: tijdwinst en betere studieresultaten.

‘De cursus speed-reading heeft mij geleerd om snel te lezen door middel van de pointer en metronoom. Tevens leerde ik hoe je mindmaps kunt maken. De lessen werden één op één gegeven, daarmee was volle aandacht verzekerd. Frieda geeft op een professionele en vriendelijke manier les. Wat ik heb geleerd, kan ik uitstekend toepassen in mijn werkzaamheden waarbij ik moet veel lezen. Ik heb geleerd snel de essentie uit teksten te filteren.’

Silvio Keij, cursist (speed-reading)

E

Speed reading

Met de speed-reading training leert Het Studie Atelier u doelgericht te lezen zodat rapporten en vakliteratuur direct worden opgenomen. Het beheersen van deze methode levert enorme tijdwinst op. In hoog tempo werkt u zich door grote hoeveelheden informatie heen en weet u zich deze te herinneren. Als u kampt met beperkingen als dyslexie dan helpt speed-reading u beter en sneller te lezen. Informatie wordt goed onthouden en begrepen. Werken en studeren worden voor u een stuk makkelijker.

Waarom het Studie Atelier

N

Betere studieresultaten

N

Leren wordt weer leuk

N

Uw krijgt weer zelfvertrouwen

N

U leert snel informatie op te nemen

Neem contact op

Wilt u weten wat het Studie Atelier voor uw kind of uzelf kan betekenen? Vul het formulier in of bel ons.

06 23 22 98 52